Tänä vuonna tarjoamme kolme eri kausarityyppiä, ja voit valita tavallisen Kausikortin, Kombo-kausikortin ja Premium-kausikortin väliltä.
Mikä on juuri sinulle sopivin vaihtoehto?
  • Kausikortti (ennakkoon 277€ aikuinen/180€ 7-16v & 64+): Sisältää koko talvikauden voimassa olevan hissilipun. Sopiva sinulle, jos omistat jo omat lasketteluvälineet.
  • Kombo-kausikortti (ennakkoon 386€ aikuinen / 252€ 7-16v & 64+): Sisältää kausikortin sekä perus alppi/lumilautasetin käytön laskettelupäivinä. Sopiva sinulle, jos et omista omia välineitä ja haluat päästä harrastuksessa alkuun, etkä kaipaa Premium-tason välineitä.
  • Premium-kausikortti (ennakkoon 421€ aikuinen / 274€ 7-16v & 64+): Sisältää kausikortin sekä kaikkien vuokravälineiden käytön (pois lukien sähköpyörät). Sopiva sinulle, jos kaipaat välineiden osalta enemmän vaihtelua; saat Premium-kausikortilla käyttöösi runsaan valikoiman eri tyyppisiä välineitä (mukaanlukien esim. twin tip tai touring-sukset ja split boardit). Voit myös ottaa laskettelusta välipäivän, ja lainata vaikkapa lumikenkiä tai murtomaahiihtosuksia.
Huomioithan, että Kombo- ja Premium-kausikorteilla saat välinesetin käyttöösi vain yhdeksi päiväksi kerrallaan, ja välineet tulee aina palauttaa päivän päätteeksi vuokraamon aukioloaikoina. Kaikki kausikortit ovat henkilökohtaisia.
Hanki kausikortti ennakkohinnalla ja lue lisää verkkosivuiltamme: https://skisaariselka.com/fi/

Pin It on Pinterest

Share This